Over mij

 

Ik geloof in het omzetten van een conflict naar groei, een volgende stap. Als persoon en vanuit mijn achtergrond als cultureel antropoloog ben ik geïnteresseerd in mensen en wat hen beweegt. Er is geen waarheid; in die zin dat iedereen met een andere bril naar een stukje van de waarheid kijkt. Die insteek maakt dat ik onbevooroordeeld en met oprechte interesse naar mensen en een conflict kan kijken.

In november 2016 heb ik de vierdaagse specialisatie Transformatieve Mediation gevolgd bij het Rakmo Instituut – Centrum voor  Mediation en Conflict Management – in Slovenië. Dit is een methode die nog meer uitgaat van het zelf oplossend vermogen van de partijen, begeleid door de mediator.

Via het Mediation Netwerk Midden Nederland werk ik ook samen met co-mediators; een mediationtraject waarbij twee mediators worden ingezet.

Ik ben lid van de Mediationfederatie Nederland (MfN), de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) en de Vereniging van Mediators Regio Utrecht (VMRU). Daarnaast ben ik aangesloten bij Blue Sky Mediators. Naast het begeleiden van conflicten als mediator ben ik ook werkzaam bij de provincie Utrecht als projectleider en procesmanager van gebiedsontwikkelingsprocessen.  

Meer informatie over mij is te vinden op LinkedIn.